Prosjekt: MP 1,1 – GPU Radeon HD 6670

Fått fikset meg skjermkort nå. En på finn solgte et HD 6670 rett ved meg. Han skulle ha 150kr, men fikk det for 100. Fikk også med et gratis kabinett. Tenker å lage et lite prosjekt ut av det og. Kabinettet var helt tomt selvfølgelig, utenom noen noctua vifter (de beige stygge) som er de jeg bruker i den stasjonære spill pcen.

Tilbake til skjermkortet. Har ingen planer om å flashe det, om det er nødvendig bruker jeg heller kortet som backup til 570en i PCen. Gidder ikke stresse for mye, kostet bare 100kr.
Skal ta det i nå og se hva som skjer. Har 2 brukere på maskinen, administrator og vanlig bruker (den jeg bruker til å surfe osv.) og jeg bruker filevault (enkryptering) så jeg vet ikke hvordan det går i forhold til at det ikke er bootscreen. Om man kommer direkte inn på admin eller om jeg får velge bruker.

IMG_0167

Edit 12/8 00:047

Nå er kortet innstallert. Får ikke bootet med DVI kabelen i 6670 kortet, har 7300 GTen i en annen PCI slot og booter med den. Så bytter jeg til 6670en mens dataen er skrudd på. Tror ikke jeg noen gang kommer til å skru den av igjen. Gidder ikke loke med ledningen hver gang jeg skal skru på dataen.

Merker stor forskjell, alt som har med grafikk å gjøre reagerer mye kjappere. Mission control og docken f. eks. Spiller bare Vanilla wow, kjørte på 30 – 40 fps med 1080p og medium settings. Nå er det 100+ med alt på max og 1080p. Ikke veldig imponerende, men funker fett for 100kr!

/Ph1llemon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s